Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εργαζόμενοι του Ε.Λ.Ο.Ε.Ν. αποδεικνύουν καθημερινά τη προσήλωσή τους στον στόχο της αποτελεσματικής λειτουργίας του Ειδικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Ναυτικών, επ’ ωφελεία όλων των Ελλήνων Ναυτεργατών. Με το παραγόμενο έργο μας καταρρίπτονται <<καταγγελίες>> για δήθεν καθυστερήσεις στη προεργασία για τη καταβολή των επιδομάτων στους δικαιούχους!

Αυτοί που επιχειρούν να μας καταγγείλουν, αυτοδιαψεύδονται! Σ’ αυτή την ίδια τη καταγγελία τους παραδέχονται την ΕΓΚΑΙΡΗ αποστολή των εντύπων στους δικαιούχους και την ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ πληρωμή τους!

Και όχι μόνο αυτό! Διαμαρτύρονται για τους συντελεστές προσδιορισμού του ύψους των επιδομάτων και ταυτόχρονα παραθέτουν ΠΙΝΑΚΑ, ο οποίος αποδεικνύει την αύξηση των συντελεστών το 2022 σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια! Δυσφορούν ακόμα και για το επιπλέον ποσό του 10% που θα χορηγηθεί εκτάκτως φέτος στους δικαιούχους μετά από την αποτελεσματική συμπαράσταση και παρέμβαση της Π.Ν.Ο!

Τους υπενθυμίζουμε ότι τον Ε.Λ.Ο.Ε.Ν. τον έκτισαν και τον συντηρούν οι Έλληνες Ναυτεργάτες με τη σκληρή δουλειά στη Θάλασσα. Γι’ αυτό δεν προσφέρεται για την <<αντιπολίτευση>> που ασκούν.